Charming Condominium In Sweden For a Young Family

Located at the last (4th) floor of a turn of the century building, this charming condominium in Sweden features three rooms with a chic arrangement and a bright and open floor plan. The refurbished, recently renovated residential space accommodates a young family looking to relocate. Welcoming inhabitants with an open living/dining/kitchen space and two quiet bedrooms overlooking the courtyard, the stylish apartment can easily become a dream home – all you need is a few personal items to sweeten the interiors. Dark floors in the hallway are beautifully contrasted by light floors in the social and private rooms. Windows capture views from both sides of the building and invite natural light inside. A balcony to the west, accessible via the living room, quenches thirst for fresh air and unobstructed surrounding views. Adorned with a bright color scheme captured by carefully chosen furniture and furnishings, the spaces found on Alvhem provide comfort and a calming, refreshing atmosphere.

More pictures

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: